Gaus Geleide- & Hulphondenschool
MG Plein
home
Mail
Contact
Links
Prins Petfoods

Wij staan voor Prins
100% natuurlijke voeding voor hond en kat


Prins Petfoods maakt 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding. Geperste en krokante brokvoeding, buiten de koeling houdbare vleesmaaltijden in worst- of moussevorm en diepvries vers vleesmaaltijden. Voedingen voor alle behoeften en levensfasen, allemaal op basis van hoogwaardige producten met grondstoffen die een gezonde werking van het lichaam ondersteunen.
Prins staat als familiebedrijf al meer dan vijftig jaar voor streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten,  dierproefvrij en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Het bedrijf organiseert regelmatig fandagen voor iedereen die graag letterlijk eens een kijkje in de keuken wil komen nemen en met eigen ogen wil zien wat Prins onder passie, respect en service verstaat.
Prins staat niet alleen voor lekker en verantwoord eten, maar voor een complete lifestyle. Met leuke, nieuwe ideeën en aandacht voor het dier op elk moment, tijdens iedere levensfase. Kennis en advies staan daarbij hoog in het vaandel.
Iedereen die vragen heeft over de voeding, gezondheid, verzorging en het gedrag van hond of kat kan terecht bij het Prins CareTeam, een team van deskundigen dat graag advies op maat geeft. Bel 0318-524245 of mail advies@prinspetfoods.nl 
Prins. Meer dan voeding.
Kijk voor meer informatie op www.prinspetfoods.nl

 


Dierenhotel Lelystad

Dierenhotel Lelystad is het vakantie opvangadres voor onze honden.
Zoekt u een goed adres tijdens uw vakantie voor uw Geleide- of Hulphond hond dan is Dierenhotel Lelystad een aanrader. Bij Dierenhotel Lelystad werkt een vast team van enthousiaste en kundige verzorgers die dezelfde filosofie als wij handhaven.
Voor u hebben we zelfs een speciale regeling. Als ons cliënt mag u er uw honden tegen gereduceerd tarief laten verblijven. Onze honden zijn in goed handen hier.
Wil u meer informatie over het Dierenhotel kijk dan op www.dierenhotel-lelystad.nl

Trainings- & Adviescentrum

Trainings- & Adviescentrum
Bij het Trainings- & Adviescentrum kunt u terecht voor advies over het gedrag van uw hond. Dit kan d.m.v. een telefonisch consult of gedragsspreekuur. Is het gedrag van uw hond trainbaar en komt u er zelf niet aan toe of is het probleem te complex. Dan kunt u bij het Trainings- & Adviescentrum ook terecht voor een interne training. Wilt u meer informatie hierover het gedrag en training voor uw hond kijk dan op www.trainingsenadviescentrum-lelystad.nl

IDGF

Lid van het IGDF
Wij zijn geaccrediteerd lid van het IGDF, The International Guide Dog Federation. Dit is een wereldwijde overkoepelende organisatie die de algehele bedrijfsvoering van de aangesloten scholen controleert. 
Dit houdt in dat wij elke vijf jaar compleet gescreend worden. Drie dagen lang komt iemand bij ons langs om alle facetten van de school te doorlopen om zo te kunnen bepalen of nog steeds voldoet aan de strenge eisen van de federatie wordt voldaan.
Wij zijn er trots op dat we bij deze federatie zijn aangesloten.  
Meer informatie over de federatie vindt u hier www.igdf.org.uk

ADEUADI

Lid van het ADEu en het ADI
Wij zijn geaccrediteerd lid van het ADEu en het ADI. Zij hebben als doel het verbeteren van de kwaliteit van training, plaatsing en gebruik van assistentiehonden, evenals het onderwijs van personeel en vrijwilligers. Daarnaast zetten zij zich in voor de wettelijke rechten van personen met een handicap en hun hulphonden.
Ze hebben een uitgebreid accreditatiesysteem. Haar leden moeten blijven voldoen aan de hoge standaard die van hen verwacht wordt en worden daar regelmatig op getest.
De ADI is de internationale afdeling en de ADEu (Assistance Dogs Europe) is de Europese afdeling van het ADI.
Voor meer informatie over ADI en ADEu:
www.assistancedogsinternational.org
www.assistancedogseurope.org

Handicare

Handicare
Handicare biedt oplossingen die de onafhankelijkheid van mensen met een functiebeperking en ouderen vergroten, en tegelijkertijd de zorg door familie, verpleging en therapeuten gemakkelijker maken. Dit doen ze door zich te identificeren met hun individuele wensen en met de behoeften van hun business partners.
Dankzij Handicare kunnen wij onze honden optimaal trainen in de rolstoel die zij ter beschikking hebben gesteld. 
Wilt u meer informatie over handicare kijk dan op www.handicare.com/nl

© Gaus Geleide- & Hulphondenschool